Personale

SUSANNE

Daglig leder og pædagog hos Bubbi Bjørnene.

Udover at være på kontoret indgå Susanne i det daglige arbejde med børnene.

Susanne har taget flere kurser i ledelse.

HANNE

Pædagog hos Smølferne.

Hanne er vores  sprogpædagog og har tæt samarbejde med kommunens talepædagogen. Hanne har taget flere kurser om sprog.

Hanne har også et samarbejde med PPR omkring de børn, som har nogle særlige behov.

ANNA

pædagogmedhjælper hos Bubbi Bjørnene.

Anna har førskole børnene  fra oktober til april hvor hun laver noget sammen med dem 2 gange om ugen for at forberede dem til skolen.

Anna har desuden taget flere kurser i motorik som hun arbejder med i børnehaven.

jeg hedder Finn. Jeg er gift med Vibeke, vi har 4 børn. Jeg bor lidt udenfor Skjoldborg på en nedlagt landbrug, hvor vi har lidt smådyr og kæledyr. Jeg kan rigtig godt li´ at arbejde med børn, og sætter stor pris på udeliv og planteprojekter, m.m.

FINN

pædagogmedhjælper hos Bubbibjørnene (flexjob).

Finn har ansvaret for vores drivhus og høns.

Finn er vores alt mulig mand når der er noget som skal laves.

20150414_202020

SIMON

pædagogmedhjælper hos Smølferne.

Simon går meget op i naturen og motorik og vil gerne spille fodbold med vores drenge.