Nyhedsbrev den 8-5-2017

Her kommer lige lidt om hvad der sker i børnehaven den næste stykke tid.

Nye børn: vi har sagt farvel til 10 børn og siger goddag til 8 nye børn i løbet af året. Luna, Ida og Nikolaj sagde vi goddag til pr. 1-4. Lærke siger vi goddag til 15-5. Elaya  1-7. Astrid 1-10 . Egon 1-10 og Mia 1-11.

Koloni: Vi tager på koloni den 23 og 24 maj som I har fået sedler omkring. Lige som de andre år vil der blive sat en seddel op om nogle madvarer som vi gerne vil have sponsoreret af jer til kolonien.

Solcreme: Børnehaven tilbyder også i år at købe solcreme solfaktor 15 hvis I betaler 20 kr. Har jeres barn brug for en høje faktor bedes I selv med bringe og skal selvfølgelig ikke betale de 20 kr.

Arbejdsdag: Vi indkalder til arbejdes dag fredag den 9-6 fra 14 -18. I år bliver det mest udenfor der skal laves noget, da bestyrelsen har besluttet at holde rengøringen ude af arbejds dagen og indkalde til det en anden dag. Vi håber at rigtig mange vil afse tid til at komme og hjælpe os med at få lavet nogle ting. Man behøver ikke være her alle 4 timer men kommer når man har fri. Der vil blive sat en seddel op på opslagstavlen i gangen som man kan skrive sig på. Dagen afsluttes med pølser og brød kl. 17.

Maling af rum: Vi skal have malet i gang, garderobe og bananrum i år. Vi er ved at indhente tilbud på malearbejdet, så vi håber snart at kunne få malet.

Sommerferie: I får udleveret en seddel med sommerferie. Sedlen bedes afleveres senest den 18-5 så jeg kan få lavet sommerferie planen for personalet.

Børn har også brug for ferie eller fridage: Vi har lige som de kommunale institutioner ført en statistik over hvor meget børnene har fri i løbet af året, og kan se at der er nogle børn kun  har  ferie/ fridag når børnehaven har lukket. I skal tænke på at børnene også har brug for at have nogle ferie/fridag i løbet af året, de er i institutionen rigtig mange timer hver dag ( faktisk flere timer end I er på arbejde).  HUSK BØRN HAR OGSÅ BRUG FOR FERIE

Tombola: Igen i år har børnehaven en tombola ved Skjoldborg bys sommerfest den 27-5. Der er nogle som har meldt sig som indsamler af sponser gaver i Thisted og Snedsted.  Vi kan stadig bruge flere gevinster, så hvor der en nogen, som kan få fat i nogle flere ( på arbejdspladser, ved frisøren m.m) er I meget  velkommen til at komme med dem. Hvis det er noget som først kan hentes i sidste øjeblik bedes I give Anna besked senest den 18-5 , så hun kan tage det med i hendes fordeling af nummer på gevinsterne.