Nyhedsbrev den 20-10-2017

Så er vi kommet et stykke ind i efteråret og her er lidt om hvad der skal ske de næste måneder.

Forældrekonsultation: Der vil blive holdt forældrekonsultation Tirsdag den 31-10 for Bubbibjørnene og torsdag den 2-11 for Smølferne. Der vil blive udleveret et skema med nogle spørgsmål, som vi vil gå ud fra til samtalen. Der vil blive hængt en seddel med tider op på tavlen hvor I kan skrive jer på.

Halloween: Vi holder halloween tirsdag den 31-10. Børnene vil komme rundt til nogle værksteder, hvor de vil få ansigtsmaling, høre “uhyggelig” historie, blindsmagning og lave “uhyggelig” mad bla.

Praktik: I uge 44 får vi 2 praktikanter fra Snedsted skole. Camilla Vestergaard Jensen og Katrine Klim Petersen. Begge piger har gået i børnehaven.

Morgenlæsning mandag den 13-11:  I samarbejde med biblioteket kommer der et par studerene ud i forskellige børnehaver og læser en bog for børnene. Vi har været så heldig at der kommer et par ud til os og læser morgenhistorie for de 4-5 årige. Børnene skal være senest kl. 8.30, da de kommer og læser kl. 9. De 3 årige vil få læst historie på en anden stue af en af os.

Gaver til vores julekalender: Vi vil gerne hvis hver barn tager en pakke med til højst 25 kr. Pakkerne vil blive hængt op i loftet, og så skiftes børnene til at trække en pakke hver dag i december måned.Pakkerne skal vi gerne have senest den 1-12.

Luciaoptog: Førskole børnene vil den 13-12 gå i Lucia optog. Optoget starter kl. 8.30 og I er velkommen til at komme og se optoget.

Julegudstjeneste: Onsdag den 20-12 tager vi til julegudstjeneste i Skjoldborg Kirke kl, 9.30.

Garderoben: Lis har en bøn til jer forældre om at, når I henter jeres barn/børn skal I sætter børnenes fodtøj/støvler op i børnenes rum, da hun ellers har svært ved at få fejet og vasket gulvet under børnenes rum. Det tager en del tid af hendes rengørings tid, hvis hun først skal til at sætte dem op og så går det ud over anden rengøring. Desuden har hun oplevet at nogle forældre tømmer børnenes støvler på gulvet, (vil I ikke godt tømme dem udenfor). Og lige tjekket om børnenes tasker er fyldt op med det nødvendige tøj. Vi oplever sommetider, at hvis børnene er blevet våde først på uge så er der ingen ekstra tøj til  sidst på ugen.

Hjælp: Vil I ikke godt KUN give børnene det tøj med som de må bruge. Vi og børnene kan simpelhen ikke husk hvilke børn må have hvad tøj på. Hvis der er en jakke eller sko de ikke må få på, kan I så ikke tage det med ud i bilen igen.

Morgenritual: Når I aflever jeres barn om morgenen, vil I så sætte støvler/sko ned på gulvet . Det hjælper børnene til at blive lidt mere selv hjulpne, hvis de selv kan finde det tøj og sko de skal have på, uden først skal hen til en voksen fordi tøjet eller sko/støvler ligge i tasken.

Bedsteforældredag den 29-11: Vi holder vanen tro bedsteforældredag, hvor bedsteforældre og deres barnebarn laver julepynt til at pynte op i bh. Der er åben hus fra kl. 9.30 – 11. Der vil blive serveret kaffe, te og småkager. Vi har valgt at lave en bedsteforældredag i april også.

Juletur: Vi tager i skoven den 22-11 og samler kogler, gran og mos til vores juledekorationer/kalenderdekoration.

Julehygge: Vi invitere til julehygge den 30-11, hvor I kan lave en kalenderdekoration med jeres barn/børn. Der er et kalenderlys til børnehavebarnet og et almindelig lys til søskende. Vi har paptallerkner, så hvis man heller vil have noget mere holdbar, må man selv tage en tallerken med. Der vil blive serveret gløgg og æbleskiver. Der er åben hus fra kl. 14 -16.

Forældremøde med valg til bestyrelse: Der er forældremøde den 4-1-2018. Der er valg til bestyrelsen. Sine og Tony går ud af bestyrelsen. De som bliver valgt ind i bestyrelsen skal lige være opmærksom på at der er et bestyrelses kursus den 11-1 som man meget gerne skulle på. Kurset er en som LDD udbyder til alle bestyrelsesmedlemmer. nærmere besked senere.

Desuden vil vi have vores små hemmeligheder her i november og december.

HUSK AT BØRNEHAVEN HAR LUKKET MELLEM JUL OG NYTÅR: VI ÅBNER IGEN MANDAG DEN 2-1-2018.