Nyhedsbrev 28-4-2018

Så går vi forår og sommeren i møde så her er lidt om hvad der sker de næste måneder.

Arbejdsdag: Der bliver holdet arbejdsdag lørdag den 2-6 fra 9-12.Der skal laves forskellige ting udenfor: nye højbede,samlet nye legehuse, males, lavet mooncar bane og m.m. Der vil blive sat et seddel op om hvad der skal laves og hvor I kan melde jer til, når vi nærmere os dagen.
Vi håber at I kan afse nogle timer til at hjælpe os med at få gjort legepladsen fin.

Legehuse: Vi skal af med de små legehuse, som står på legepladsen, da de er ved at være meget ringe, så hvis der er nogen, som kan bruge en er I velkommen til at hente dem. Husene skal hentes inden arbejdsdagen, da vi skal have købt nogle nye, som skal sættes op til arbejdsdagen.

Solcreme: Børnehaven tilbyder også i år at købe solcreme solfaktor 15, hvis I betaler 20 kr. Har jeres barn brug for høje faktor bedes I selv medbring og skal selvfølgelig ikke betale de 20 kr.
Vi smører børnene ind over middag og forventer at I har smurt jeres barn ind, når de møder i børnehaven om morgenen.

Tombola: Igen i år har børnehaven en tombola ved Skjoldborg bys sommerfest den 26-5. Lige som de andre år vil vi gerne have jer forældre til at indsamle sponser gaver/gevinster. Vi skal bruge ca. 100 gevinster.
Gevinsterne skal afleveres i børnehaven og så sørger vi for at sætte nr. på. Hvis der er nogen, som kan hjælpe med at og stå i tombolaen og sætte den op den 26 om morgenen er I velkommen til at henvende jer til Susanne.
Pengene vi får ind går til oplevelser for børnene. Sidste år gik de bla. til Jesperhus besøg og børnejulefrokost på LULU.

Navn i tøj: Vi forventer at der er navn i børnenes tøj og det skal gerne være det rigtige navn. Vi oplever tit at der i “arvetøj” ikke er det rigtige navn og så kan det være meget svært for os at finde ud af hvem tøjet tilhører.

Børnenes ankomst: Børnene bedes være i børnehaven senest kl. 9 da børnehavens aktiviteter begynder ca. kl. 9. Selvfølgelig kan der være ting som gøre at et barn måske møder senere(tandlæge, læge m.m) og så vil vi gerne at I lige skriver en sms så vi ved hvorfor barnet møder senere.