nyhedsbrev 15-8-2018

Så er vi alle kommet tilbage fra en rigtig solrig sommerferie. Her kommer nogle af de ting, som skal foregå i efteråret.
Vi skal sige goddag til 4 nye børnWilliam har vi sagt goddag til 1-8. 1-9 skal vi sige goddag til Laurits, 1-10 til Alma og 1-11 er det Embla, som skal starte i vores dejlige børnehave.

Arbejdsdag: 1-9 har vi arbejdsdag hvor vi gerne vil have nogle ting lavet. bla. taget ukrudt og kanterne rundt langs cykelbanen skal stikkes af. vi skal have renset tagrender. lavet tag på legehus i skoven og flere andre ting.Opslag kommer senere hvor man kan melde sig til af hensyn til maden.

Sommerfest: den 6-9 holder vi sommerfest fra 17-19, hvor hver familie skal tage en ret med til ca. 5 personer. Maden sætter vi på et stort fælles bord. Der vil blive sat opslag op senere.

Fotograf: Photocare kommer den 18-9 og fotografere børnene. børnene skal være her senest kl. 8.30.
Rengøringsaften: den 3-10 har vi rengøringsaften fra 19-21 hvor der gerne skulle rengøres i alle hjørnene, hvor Lis ikke kommer ind. Opslag senere.

Forældremøde: Vi holder forældremøde den 23-10 kl.19-21.Hvad der kommer på dagsorden er endnu ikke helt bestemt udover at der er valg til bestyrelsen. Opslag senere.

Forældrekonsultation: Der bliver holdt forældrekonsultation den 30 -10 for Bubbibjørnene og den 31-10 for Smølferne. Der vil blive sat et opslag op senere med tider I kan skrive jer på.

I løbet af efteråret vil vi også have nogle emner som vi tager op bla. “Haw og fjord” torsdag den 13-9 regner vi med at skulle en tur til Vildsund og se på træskibe og også en tur til Nordsø akvariet i Vorupør.
Den 31-10 holder vi Halloween, hvor vi pynter op og laver “uhyggelige” ting og spiser “uhyggelig” mad.

Dette var lidt om hvad der skal foregå. Husk at kigge på opslagstavlen og på kalenderen i indgangen hvor vi skriver på hvad der skal ske så snart vi ved det.